Galatasaray - Kasımpaşa / El Tigre Atti Aslan Kazandi Galatasaray 1 0 Kasimpasa Mac Sonucu Son Dakika Spor Haberleri / Galatasaray'ın lig maçlarındaki 37 golüne, kasımpaşa 15 golle yanıt verdi.

Galatasaray - Kasımpaşa / El Tigre Atti Aslan Kazandi Galatasaray 1 0 Kasimpasa Mac Sonucu Son Dakika Spor Haberleri / Galatasaray'ın lig maçlarındaki 37 golüne, kasımpaşa 15 golle yanıt verdi.. Spor toto süper lig'in 5. Bu sonuçla puanını 12'ye çıkaran galatasaray maç fazlasıyla liderliğe yükseldi. Şampiyonluğun güçlü adaylarından galatasaray, süper lig'in 4. Galatasaray'da yeni transferler radamel falcao ile mario lemina ilk kez forma giydi. Bu sonucun ardından galatasaray, puanını 7'ye yükseltti.

Galatasaray ile kasımpaşa, süper lig'de bugüne kadar 28 kez karşı karşıya geldi. Haftasında kasımpaşa, galatasaray'a konuk oldu. Haftasında kasımpaşa ile galatasaray karşı karşıya geldi. Galatasaray, süper lig'de kasımpaşa galibiyetiyle birlikte evindeki yenilmezliğine devam etti. Pavelka, eduok, veigneau, sadiku (kasımpaşa), serdar aziz (galatasaray).

Kasimpasa Galatasaray Saat Kacta Hangi Kanalda Canli Yayin Ne Zaman Muhtemel 11
Kasimpasa Galatasaray Saat Kacta Hangi Kanalda Canli Yayin Ne Zaman Muhtemel 11 from cdn.sporx.com
Galatasaray ile kasımpaşa, süper lig'de bugüne kadar 28 kez karşı karşıya geldi. Pavelka, eduok, veigneau, sadiku (kasımpaşa), serdar aziz (galatasaray). Spor toto süper lig'in 4. İki ekip arasında geride kalan 20 lig maçından 12'sini galatasaray kazandı, 5 maç berabere sonuçlandı, kasımpaşa 3 kez galip gelebildi. Galatasaray'da yeni transferler radamel falcao ile mario lemina ilk kez forma giydi. Galatasaray'ın bir başka yeni transferi mario lemina'nın da ilk 11'de. Peki ama golleri kim attı ve maçın geniş özeti nasıl? Spor toto süper lig'in 22.

İki ekip arasında geride kalan 20 lig maçından 12'sini galatasaray kazandı, 5 maç berabere sonuçlandı, kasımpaşa 3 kez galip gelebildi.

Haftasında galatasaray ile kasımpaşa karşı karşıya geldi. Spor toto süper lig'in 4. Haftanın açılış maçında galatasaray, konuğu kasımpaşa karşısında yeni golcüsü radamel falcao ile güldü. Ramazan xx, popov xx, veysel xx, ben youssef xx (omeruo dk. Eduok, i̇lhan (kasımpaşa), rodrigues (galatasaray). Peki ama golleri kim attı ve maçın geniş özeti nasıl? Haftanın açılış maçında bugün kasımpaşa'yı konuk edecek. Haftasında kasımpaşa ile galatasaray karşı karşıya geldi. Haftanın açılış karşılaşmasında galatasaray, kasımpaşa'yı konuk etti. Bu sonuçla puanını 12'ye çıkaran galatasaray maç fazlasıyla liderliğe yükseldi. Haftasında galatasaray, deplasmanda kasımpaşa'yla karşı karşıya geldi. Spor toto süper lig'in 5. Galatasaray'da badou ndiaye, benfica maçındaki etkisiz performansı nedeniyle kasımpaşa maçında yedek kaldı.

Haftanın açılış maçında galatasaray sahasında kasımpaşa'yı konuk etti. Şampiyonluğun güçlü adaylarından galatasaray, süper lig'in 4. Galatasaray, süper lig'de kasımpaşa galibiyetiyle birlikte evindeki yenilmezliğine devam etti. Galatasaray, kendi evinde kasımpaşa ile karşı karşıya geldi. Spor toto süper lig'in 5.

Galatasaray Kasimpasa Maci Canli Izle Canli Yayin Gs Macini Yayinlayacak Uydu Kanallari Listesi Son Dakika Haberleri
Galatasaray Kasimpasa Maci Canli Izle Canli Yayin Gs Macini Yayinlayacak Uydu Kanallari Listesi Son Dakika Haberleri from i.sozcu.com.tr
Galatasaray, spor toto süper lig'de 5. Galatasaray'da badou ndiaye, benfica maçındaki etkisiz performansı nedeniyle kasımpaşa maçında yedek kaldı. Galatasaray kasımpaşa özeti ve golleri, gs kasımpaşa kaç kaç bitti gibi öğrenmek istedikleriniz burada. Spor toto süper lig'in 30. Spor toto süper lig'in 4. Dakika 39'da kasımpaşa önemli bir pozisyonu değerlendiremedi. Galatasaray ile kasımpaşa, süper lig'de bugüne kadar 28 kez karşı karşıya geldi. Haftasında kasımpaşa'yı tek golle devirdi:

Galatasaray'ın yeni transferi mbaye diagne, eski takımı kasımpaşa'ya karşı ilk maçına çıktı.

Spor toto süper lig'in 30. Pavelka, eduok, veigneau, sadiku (kasımpaşa), serdar aziz (galatasaray). Haftasında galatasaray ile kasımpaşa karşı karşıya geldi. Galatasaray ile kasımpaşa, süper lig'de bugüne kadar 28 kez karşı karşıya geldi. Haftasında kasımpaşa, galatasaray'a konuk oldu. Haftasında kasımpaşa'yı tek golle devirdi: Galatasaray süper lig'de dördüncü haftanın açılış maçında kasımpaşa'yı konuk etti. Kasımpaşa maçında galatasaray'ın başında yardımcı antrenör levent şahin yer alacak. Bu skorun ardından galatasaray liderlik koltuğuna tekrar oturdu. Haftasında galatasaray, deplasmanda kasımpaşa'yla karşı karşıya geldi. Hafta mücadelesinde galatasaray, lige 4'te 4 yaparak başlayan ve lider olan kasımpaşa'yı konuk etti. Eduok, i̇lhan (kasımpaşa), rodrigues (galatasaray). Haftanın açılış maçında bugün kasımpaşa'yı konuk edecek.

Spor toto süper lig'in 5. Spor toto süper lig'in 4. Galatasaray'da yeni transferler radamel falcao ile mario lemina ilk kez forma giydi. Galatasaray kasımpaşa maç özeti nasıl izlenir? Peki ama golleri kim attı ve maçın geniş özeti nasıl?

El Tigre Atti Aslan Kazandi Galatasaray 1 0 Kasimpasa Mac Sonucu Son Dakika Spor Haberleri
El Tigre Atti Aslan Kazandi Galatasaray 1 0 Kasimpasa Mac Sonucu Son Dakika Spor Haberleri from iasbh.tmgrup.com.tr
Galatasaray, spor toto süper lig'de 5. Bu sonucun ardından galatasaray, puanını 7'ye yükseltti. Galatasaray'da badou ndiaye, benfica maçındaki etkisiz performansı nedeniyle kasımpaşa maçında yedek kaldı. Şampiyonluğun güçlü adaylarından galatasaray, süper lig'in 4. Spor toto süper lig'in 30. Spor toto süper lig'in 5. Ramazan xx, popov xx, veysel xx, ben youssef xx (omeruo dk. Mağlubiyetini alarak 1 puanda kaldı.

Galatasaray, süper lig'de kasımpaşa galibiyetiyle birlikte evindeki yenilmezliğine devam etti.

Galatasaray'da yeni transferler radamel falcao ile mario lemina ilk kez forma giydi. Galatasaray kasımpaşa özeti ve golleri, gs kasımpaşa kaç kaç bitti gibi öğrenmek istedikleriniz burada. Bu skorun ardından galatasaray liderlik koltuğuna tekrar oturdu. Kasımpaşa maçında galatasaray'ın başında yardımcı antrenör levent şahin yer alacak. Haftanın açılış maçında bugün kasımpaşa'yı konuk edecek. Haftasında galatasaray ile kasımpaşa karşı karşıya geldi. Galatasaray'ın lig maçlarındaki 37 golüne, kasımpaşa 15 golle yanıt verdi. Pavelka, eduok, veigneau, sadiku (kasımpaşa), serdar aziz (galatasaray). Haftasında kasımpaşa'yı tek golle devirdi: Galatasaray kasımpaşa maçı özeti golleri izle. Galatasaray, kendi evinde kasımpaşa ile karşı karşıya geldi. Mağlubiyetini alarak 1 puanda kaldı. Bu sonuçla puanını 12'ye çıkaran galatasaray maç fazlasıyla liderliğe yükseldi.

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel